free

1 σχόλιο:

  1. Δεν συμφωνώ απόλυτα με το βίντεο.Αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείς απο τα δεσμά και τα ταμπού της σημερινής κοινωνίας που σε θέλει πρόβατο να στοιβάζεσε, να περιμένεις , να ακολουθείς. Το να μην χρησημοποιείς την εφαρμογή του Νίκολα Τέσλα(εναλλασόμενο ρεύμα) σε "πράσσινη μορφή( βοτοβολταϊκά-γεωθερμία κλπ) δεν σε απελευθερώνει απο τίποτα. Απλά σε πάει μερικά χρόνια πίσω.

    Γιατί να χρησημοποιεί μανιβέλα όταν μπορεί να κάνει το ίδιο με την βοήθεια της τεχνολογίας και μάλιστα χωρίς να βλάπτει κανέναν; Το να ζείς σαν τους Αμις δεν λύνει το πρόβλημα.

    Για το μόνο που συμφωνώ 100% είναι το σκεπτικό του-η κοσμοθεωρία του. Για να είσαι ελύθερος πρέπει να καταφύγεις σε δράση. Η οποία πρέπει να ξεκινήσει απο ΕΣΕΝΑ. Μην περιμένεις να σε σώσει κανείς! Δεν θα το κάνει και είναι σίγουρο. Είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει.

    Για αυτό κάνε κάτι εσύ.Σπάσε τα δεσμά σου και ξεκίνα να απεξαρτητοποιήσε απο ότι σε βαραίνει και σε κρατάει καρφωμένο στην γή. Ο εν λόγω κύριος βρήκε την οδό διαφυγής του με το να καλιεργεί ότι τρώει. Θέλει αρετή και τόλμη για να κάνεις κάτι τέτοιο. Δεν είναι εύκολα να ξεφύγεις, Τράπεζες τηλεόραση καταναλωτική κοινωνία σε έχουν περικυκλώσει και προσπαθείς να ξεφύγεις.

    Εν γένει εγώ του βγάζω το καπέλο.Οι μόνες μου ενστάσεις είναι στο ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να συνοδεύεται με απαξίωση της τεχνολογίας. Όταν όμως γίνεται χρήση και όχι κατάχρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή